Παθολόγος Κιαγιά Μαρία
 
Νίκης & Απόλλωνος 1
105 57 Αθήνα, Σύνταγμα
(πλησίον μετρό)
 
Τηλέφωνο: 210-3315457
 
Κινητό τηλέφωνο 6980-500016
 
Ώρες λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Βιογραφικό

 
Η ιατρός Μαρία Κιαγιά εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στην Γ’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία» (2001-2006).

Παρακολούθησε τις εργασίες του Ιατρείου Πόνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για 9 μήνες και στη συνέχεια έκανε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση (MSc) στο King’s College London School of Medicine στην Ανακουφιστική Φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα (2006-2008).

Έλαβε Διδακτορικό Δίπλωμα με βαθμό «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το 2013.

Είναι μέλος της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α (Ελληνικής Εταιρίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας.

Επίσης, είναι μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας MASCC (Multidisciplinary Association of Supportive Care in Cancer) και EAPC (European Association for Palliative Care).

Από το 2008 συμμετέχει-δίνοντας διαλέξεις - σε σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ογκολογικής μονάδας του νοσοκομείου «Η Σωτηρία», με θέμα τον καρκινικό πόνο, τη ναυτία-έμεση, την καρκινική καχεξία, την καρκινική κόπωση και την ανακουφιστική ιατρική.

Από το 2011, εργάζεται ως επιμελήτρια της ογκολογικής μονάδας ΤΥΠΕΤ.

Επίσης έχει εμπειρία στη ρύθμιση υπέρτασης και σε μεταβολικές διαταραχές που οφείλονται στο σακχαρώδη διαβήτη και στην αύξηση των λιπιδίων του αίματος.